Om

Mitt navn er Håvard Karlsen, og jeg kom til verden det året Elvis forlot «bygningen». Jeg bor i Vennesla, sammen med mine to barn Jonathan (født i 2006) og Julie (født i 2011). Opprinnelig kommer jeg fra en øy som ligger langt ute i havgapet (litt utenfor Tromsø), og bærer det vakre navnet Ringvassøy.

Når man kommer fra Ringvassøy, så er man dømt til å bli frilufts- og fiskeinteressert. De siste 20-25 årene har jeg vært fullstendig hekta på fluefiske. Derfor bruker jeg store deler av fritiden min på denne fascinerende hobbyen. I min verden finnes det få ting som er bedre enn å vandre innover Finnmarksvidda, med fluestanga i hånda og teltet i sekken, på jakt etter storørreten.

I mitt tidligere liv satset jeg hardt på fotballen. Drømmen var å bli fotballproff, men jeg kom aldri lengre enn til Eliteserien med Tromsø IL. I min tid på Alfheim ble tre år spolert av skader og sykdom (tre beinbrudd og 6 mnd med kyssesyke). Dermed bestemte jeg meg for å få meg en god utdannelse, trappet ned fotballsatsingen, og spilte resten av min semiprofesjonelle fotballkarriere i 1. Divisjon. (Mandalskameratene og Tromsdalen).

Nå jobber jeg som lektor på Tangen vgs. i Kristiansand, der jeg underviser i matematikk, kroppsøving og friluftsliv. I tillegg er jeg med som dugandstrener på Vindbjart Fotballklubb sitt G06-lag.

4 svar til Om

  1. knutslid sier:

    Hei
    Fantastisk fin blogg med gode/tøffe bilder og tilhørende tekster. Kan jeg legge en link fra min blogg til din, likte den godt. Jeg surrer og skriver litt når jeg har tid på thisisflyfishing. En uhøytidlig blogg…

    Bjørn

  2. Pernille Hetland sier:

    For en ung og kjekk fyr

Legg igjen en kommentar